Mikati

geboren in Vietnam

Hallo!

Ik ben Mikati en ik ben in Vietnam geboren in 1994. Ik werd geadopteerd toen ik net geen jaar oud was. Ik ben opgegroeid met een oudere zus (niet biologisch gerelateerd) die ook uit Vietnam werd geadopteerd. Er werd in mijn adoptiegezin zeer weinig over adoptie gepraat, waardoor ik besloot om zelf op zoek te gaan naar het ontbrekend stukje in mijn verhaal. Dankzij contact met verschillende medegeadopteerden, door veel te lezen en documentaires over adoptie te bekijken, werd mijn blik verruimd. Uiteindelijk besloot ik om een DNA-test af te leggen via MyHeritage en vond ik in 2022 per toeval mijn broer die ook geadopteerd is. Hij is in Frankrijk opgegroeid.

Ik vind het belangrijk om soms dieper in mijn adoptieverhaal te duiken, maar ik vind het ook fijn om dat af en toe los te laten.

Ik hou ervan om met vrienden af te spreken, te sporten en om tijdens lange wandeltochten de wereld te verkennen. Adoptie is volgens mij een complex verhaal, maar door contact met de juiste personen kom je steeds dichter bij jezelf.

Thema's waar ik geen ervaring mee heb zijn: re√ľnies met eerste ouders.

Plan hier je afspraak in