Verhalen vol lekkers - kookboek t.v.v. a-Buddy is nu te koop!

 

Op zoek naar het ideale eindejaarscadeau? Zoek niet langer! a-Buddy werkt achter de schermen al een aantal maanden aan een superleuk kookboek.

a-Buddy krijgt op dit moment geen subsidies. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van werkingsgeld van Steunpunt Adoptie vzw, inkomsten via activiteiten en giften. Dit jaar zijn er wegens COVID-19 helaas geen activiteiten kunnen doorgaan. Om onze kas te spijzen én om de samenleving een beetje adoptiesensitiever te maken, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een kookboek.

In 'Verhalen vol lekkers' delen verschillende geadopteerden een gerecht dat op een of andere manier gelinkt is aan hun adoptie. In het aansluitende verhaal vertellen ze waarom dat zo is. Letterlijk verhalen vol lekkers dus! De prijs van het boek is 15 euro. Ideaal toch om onder de kerstboom te leggen?

'Verhalen vol lekkers' is het resultaat van de geadopteerden die hun recept en verhaal wilden delen, maar ook van de fijne samenwerking met branding- en communicatiebureau De Barbaren en fotografe Eveline van French Beans. Het is, met andere woorden, een boekje vol liefde.

De boeken worden vanaf 16 december verdeeld. We kunnen ze naar je opsturen of je kan ze komen ophalen bij ons in Gent. Wil je alvast zeker zijn van een exemplaar? Vul dan dit formulier in om het boek te bestellen. a-Buddy is je alvast oneindig dankbaar!